Tak się zastanawiam czy na to nie pojechać tylko jedyne co mnie martwi to to, że nie ma jeszcze programu konferencji... Dlatego mam pytanie do thecamels. Wiem, że nie jesteście organizatorami ale czy wiecie może kiedy będzie podany dokładny program? Gdyż to nie zbyt mnie satysfakcjonuje
Kod:
Celem konferencji jest prezentacja zagrożeń z sektora IT. Podczas konferencji pragniemy omówić oraz zaprezentować między innymi: techniki przełamywania zabezpieczeń serwerów, bezpieczeństwo systemów Linux oraz systemów firmy Microsoft, łamanie zabezpieczeń sieci bezprzewodowych, kryptografie, bezpieczeństwo usług internetowych oraz banków internetowych, analizę powłamaniową, rootkity & backdoory, skanowanie sieci oraz jej analiza, błędy w aplikacjach, oraz wybrane aspekty prawne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum