Pomógł: 2 razy Wiek: 23 Dołączył: 02 Gru 2006 Posty: 216 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-06-18, 20:18 [Kubuntu 8.04] Firefox 3 nie widzę czy kliknąłem checkbox
Firefox 3.0
Klikając na checkbox nie widzę, czy go zaznaczyłem (cały kwadracik jest biały). Gdy kliknę w inną część strony (żeby zdjąć zaznaczenie obiektu) dopiero widzę - czy kliknąłem, czy nie.
Ciekawa sprawa, ponieważ w pracy pod Kubuntu 8.04 chyba też tak jest ale pod Xubuntu 8.04 (na nim właśnie pracuję) ten mankament nie występuje. Ciekawe jak jest pod Ubuntu 8.04 ?
Ubuntu 8.04 mam w domu i jest ten błąd. W pracy Kubuntu 8.04 i to samo. Warto by sprawdzić na innej dystrybucji oraz binarki pobrane ze strony domowej przeglądarki. Bo do Ubuntu mamy paczkę przygotowaną przez Ubuntu i tylko w nich może być błąd.
Pewnie tak. Tutaj jest Firefox modyfikowany przez Ubunciaków. No to popsuli i tyle Sprawdziłem wersję binarną pobraną ze strony Liska i tego problemu nie miałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum