Wysłany: 2008-04-05, 19:53 pracę przy phpbb/stronach www/modyfikacji/bezpieczeństwo/...
Witam, jeśli szukasz osoby do:
- stworzenia/modernizacji/aktualizacji strony www
- instalacje różnych skryptów/cms'ów - ewentualnie modyfikowanie ich (zależy)
- instalacji/modyfikacji/aktualizacji do nowszych wersji/stworzenie stylu do phpBB2.x / phpBB3.x
- zabezpieczenia lub wyszukania błędów/luk/bugów (typu sql injection, xss, rfi, lfi i innych) danych osobowych/baz/strony www/forum - nie tylko phpBB
- pozycjonowanie
- zareklamowanie
- współpraca - w sensie administracja, wspólne tworzenie strony itp. - również możliwe
- bezpieczeństwo hostingów (*miałem nieupoważniony dostęp do wielu polskich hostingów - wymieniać nie będę, ale były to również znane większości z nas firmy hostingowe)
Krótko o mnie/kim jestem?
Nazywam się Jacek Roszak, zajmuję się tworzeniem stron - jest to moje hobby, a raczej pasja. Kiedyś udzielałem się w Internecie nielegalnie, łamiąc nagminnie prawo, włamując się na strony i wykradając bazy i dane osobowe dla zysku. Aktualnie zmieniłem swoją "stronę mocy", dlatego mogę sprawdzić bezpieczeństwo Twojej strony, forum czy hostingu. Jak wiecie w dzisiejszych czasach nic nie jest bezpieczne . Możesz nawiązać ze mną współpracę - czyli mogę z kimś tworzyć strony i zarabiać z niej (np. reklamy/linki). Jestem człowiekiem z którym da się dogadać o wszystkie rzeczy. Tak więc wszystko do uzgodnienia.
Miasto zamieszkania (w przypadku osobistego spotkania): Bydgoszcz
** pisząc na gg proszę napisać do rzeczy (nie pisz wiadomości typu jestes?, napisz jak będziesz, cześć, witam, dzień dobry itp. - zazwyczaj na tego typu wiadomości nie odpisuję) pisz wszystko co i jak. Polecam pisać w godzinach wieczornych jeśli chodzi o tydzień, weekend to różnie bywa - proszę uszanować, poza komputerami mam również życie prywatne i szkołę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum