Wysłany: 2007-04-16, 09:36 Ekranizacja Prince of Persia
Cytat:
Jerry Bruckheimer i Michael Bay współpracowali ze sobą przy filmach Bad Boys (z 1995 roku), The Rock (1996), Armageddon (1998) i Pearl Harbor (2001). Jeśli wierzyć doniesieniom magazynu IESB, już wkrótce panowie spotkają się ponownie – tym razem po to, aby stworzyć ekranizację gry komputerowej Prince of Persia: Piaski Czasu.
w sumie fabuły nowych Prince of Persia są naprawde dobre i jest na podstawie czego robić film więc może tym razem ekranizacja gry będzie lepsza niż inne
w sumie fabuły nowych Prince of Persia są naprawde dobre i jest na podstawie czego robić film więc może tym razem ekranizacja gry będzie lepsza niż inne
Z jednej stronyh to prawda ale z drugiej mysle ze jakby z wszsytkich 3 nowych czesci gry zrobic jeden film o fabuly stqarczy bo film na podstawie jednej czesci, coz grajac to bylo ciekawe cale to skakanie po platformach drazkach etc ale jezeli film tez bedzie taki ze raz na pol godziny kogos spotka pogada a tak to bedzie tylko skakal i walczyl cos nudny troche moze sie okazac
Z jednej stronyh to prawda ale z drugiej mysle ze jakby z wszsytkich 3 nowych czesci gry zrobic jeden film o fabuly stqarczy bo film na podstawie jednej czesci, coz grajac to bylo ciekawe cale to skakanie po platformach drazkach etc ale jezeli film tez bedzie taki ze raz na pol godziny kogos spotka pogada a tak to bedzie tylko skakal i walczyl cos nudny troche moze sie okazac
wiesz, ja nie mówie przecież o dokładnej ekranizacji
przecież ostatnie 3 części PoP łączą się w jedną całość, więc nie będzie chyba problemu zrobić z tego 1, 2 filmy (zakładając że jeszcze coś urozmaicą )
coz biorac pod uwage ze film nazywa sie piasi czasu o raczej tylko napodstawie pierwszej czesci gry xD zobaczymy, mam andzieje ze jakos tourozmaica ale tez na poziomie a nie jak w Silent Hilllu, ktory notabene jest barzdo dobrym filmem, ale byloza psuto wiec dali cale miasto aktorow kiedy w grze spotykamy kilka osob, dla postronnego widza moze i lepiej ze to maistobylo ale dla fana gry to zbrodnia xD
[ Komentarz dodany przez: Paszczak000: 2007-04-16, 17:52 ]
Nie cytuje się posta, który jest powyżej.
Ostatnio zmieniony przez Paszczak000 2007-04-16, 16:52, w całości zmieniany 1 raz
Łee, ja tam czekam na biografię Mercurego, rola tytułowa najprawdopodobniej już jest obsadzona
Fajna charakteryzacja, ale jakoś ten aktor do mnie nie przemawia
Generalnie film Silent Hilll nie wywarł na mnie większego zaskoczenia, uczucia... czegokolwiek poza strachem, że rodzice Magdy wrócą niespodziewanie. W sumie na pamiętam o czym był ten film.
Tak sobie myślę, że ekranizacja PoP będzie kolejnym filmem, gdzie 90% całości filmu to będzie robota grafików i PCtów a nie aktorów. Popatrzymy sobie na widowiskowe i niemożliwe fizycznie akrobacje. Zobaczymy dużo akcji, walk, cudowania.
fajnie ze wpadli na pomysl i jest nadzieja ze cos z tego bedzie skoro Jerry Bruckheimer ma go robic... wkoncu jego seriale sa rewelacyjne a filmy ktore popelnil tez niczego sobie... ale obawiam sie ze efekt kanocowy bedzie podobny do dooma czy alien vs predator... i obym sie mylil
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
Wiek: 16 Dołączył: 31 Sie 2005 Posty: 178 Skąd: Mysłowice
Wysłany: 2007-05-12, 20:09
Według mnie ten film będzie fajny, jeśli czegoś nie sknocą. Grałem we wszystkie gry (te o piaskach) Prince of Persii i w każdej była fajna fabuła. A tak wogóle wiele akrobacji z prince of persii nie są wcale zmyślone ani niemożliwe na treningach(jak chodziłem) widziałem ludzi którzy potrafili np. przebiec po ścianie pionowo albo poziomo
_________________ Pomogłem zaznacz to i dodaj mi punkt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum