ostatnimi czasami odkryłem Kraftwerk... jest to po prostu genialna kapelka...
najlepsze kawałki to
- Numbers
- Man machine
- elektrokardiogram
- the modell
_________________ "And you run and you run to catch up with the sun but it's sinking
Racing around to come up behind you again.
The sun is the same in a relative way but you're older,
Shorter of breath and one day closer to death."
heh a ja nie mam jednej ulubionej piosenki, ale wymienie:
Myslovitz - My
Roxette - Listen to Your Heart
O.S.T.R. - Poczatek
Łona - Helmut (rura!)
Lady Pank - chyba wszystkie piosenki
a ponad to: AC/DC, Santana, De Mono, Fenomen, Genesis, Green Day, Guns 'n Roses, Ja Rule, Limp Bizkit, Łona, Perfect, Phil Collins, Pink Floyd, Rodger Hodgson, Sean Paul, Sistars, Snoop Doog, Sting, The Black Eyed Peas (!!), The Game, U2, Van Halen, Vienio & Pele...aaa i zapomnial bym, ostatnio mam "faze" na Gypsy King, muzyke z filmu Dirty Dancing i wogole piosenki z lat 80
Coś w tym stylu począwszy na rocku,metalu przez klasyczną do hip-hopu i techna
A wykonawny najlepsi tacy jak w powyzszym poscie
ja bardzo lubie muzyke techno, trans, rock, pop
ulubionego zespołu nie mam, bo lubię wiele zespołów i wiele piosenek
to właściwie zależy od nastroju czego słucham
bardzo lubię zespuł Safri Duo, Linkin Park, Coma, ATB, itd.......
_________________ Niewiedza to błogosławieństwo...
Umarli chodzą między nami...Ale co ja będę tobie mówił, chodźmy lepiej na spacer.
Już się przedstawiam. Jestem Asia. Mieszkam w Warszawie. Chodzę do XVII LO ogólnokształcącego im. Andrzeja Frycza-Modrzewskiego. Zostałam zaproszona przez Artura bo czy chcę czy nie to chodzi ze mną do klasy. Czy teraz starczy czy mam to zrobić w jakimś specjalnym miejscu????
A co do niemieckiego. Nieznoszę tego języka (uczyłam się go 6 lat i wiem coś na ten temat), ale w wydaniu hard rock'a pasuje idealnie. Taki twardy, ostry, niemiły. I to jest piękne w niemieckim rock'u. Ich język jest stworzony do tej muzyki.
ja lubie ::
Smurfy, Cascada, Blumchen, Capitan Jack, Mezo, Roxette, Alexia, Aqua, Black Eyed Peas, Avril Lavigne, Crazy Frog, Pink i wiele wiele innych
ja lubie ::
Smurfy, Cascada, Blumchen, Capitan Jack, Mezo, Roxette, Alexia, Aqua, Black Eyed Peas, Avril Lavigne, Crazy Frog, Pink i wiele wiele innych
Już myślałem, że ktoś se jaja robi, ale jednak zauwarzyłem że to j@kbu, więc sie juz nie dziwie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum