Nie ma wyboru muzyka elektorniczna
moje ulubione kawałki
Rotterdam Terror Corps - You're Dealing With
Angerfist - Dance With The Wolves
Gabba Front Berlin - Word of God
Dj Nosferatu - The Desolated One
i mój ulubiony kawałek :
Neophyte vs. Dj Panic - I will have that power
Hmm szczerze mówiąc to słucham to co mi się podoba, znaczy się jeżeli usłysze coś fajnego to nie patrze wtedy na gatunek muzyki ale jak już miałbym wybierać to Pop i hip hop ale francuski xD
hm... a o metalu w ankiecie nie wspomniano
ulubiona piosenka raczej sporo tego ale takie najlepsze: Motorhead - In the year of the wolf, Satyricon - K.I.N.G. Children of Bodom - red light in my eyes i Cradle of Filth - her ghost in the fog
Wysłany: 2007-04-09, 20:09
a ja lubie w sumie każda, aczkolwiek ankieta powinna byc bardziej rozbudowana z metalu Children of Bodom-Every Time I die oraz Hate Me!
punk offspring (prawie kazdy utworek:P) oraz The Misfits- Forbidden zone, Pumpkin Head, Them, Helena i pare innych.<<zależy od humorku
ale najczęściej słucham Techno, Club, Dance... no w sumie mowie roznej muzy sluchuje sobie
_________________ Chciałam iść do nieba, ale w piekle sami znajomi...
Tego typu belkot trudno jest nazwac muzyka. Kazdy utwor jest w zasadzie taki sam... troche czegos takiego jak "umck...umck...umck" potem dodane cos odglosu walenia rytmicznego w stol gdy ktos jest glodny i na koniec jakis zbitek elektronicnych odglosow... cala sekwencja "melodyjna" ma moze z 11 sekund w rzeczywistosci... ale jest zapetlona z 50 razy i przemielona przez mixer na tysiace sposobow dajac wiele czegos w roznych stylach... o dziwo zwanych stylami muzycznymi... i pomyslec ze to cale techno i mu tam podobne ma odzwierciedlac rozwoj... az sie boje czego bedziemy sluchac za x lat... ja stawiam na szum sygnalu gdy telewizor sniezy
Nie ma to jak stare dobre lata 70, 80... i jazz z lat jeszcze wczesniejszych... wtedy to tworzyli muzyke...
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
Łe... Nie ma metalu. No cóż. Rock też toleruje
A ulubiony utwór. Hm, za dużo wymieniac ale jesli mam wybrac to:
Metallica- Master of Puppets, Battery, For Whom the Bell Tolls, Unforgiven II. Ok, styka chociaz moglabym wymienic jeszcze wiele innych, po kilka z kazdej plyty i innych zespolow.
Pendulum - Tarantula
.............. - Blood Sugar
.............. - Bacteria
Fonzerelli - Moonlight Party
Picco - Back to Hawai
Members of Mayday - Team X-treme
Jeckyl & Hyde - Freefall
.................... - Frozen Flame
.................... - Time Flies
Budka Suflera - Jest taki samotny dom
Jean Michael Jarre - Teo & Tea
i na prawde spoooro innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum