Bandów jest od cholery. Niewątpliwie Queen, ponieważ się na nich wychowałem, kiedy się przeprowadziłem na Retkinię (dzielnica Łodzi), a było to 13 lat temu, dzięki pirackiej telewizji RTK i Tele 24 weszła Metallica i REM, a dalej to już samo poszło. Od matki odziedziczyłem Perfect, Lady Pank, TSA i kilka innych. A teraz słucham każdego rocka (najlepiej starego), metalu (bez white i new), Vivaldiego (niewielu klasyków), muzykę w stylu Oldfielda i Dead can Dance, itd.
_________________ "... Out of the silent planet We are...."
"Of all the things I`ve lost I miss my mind the most"
Ja zaczynałem od Shadows
Potem Dire Straits i wiedziałem, że to jest to. Delikatna gra Marka Knopflera... mmmm
Potem przyszedł czas na Deep Purple, Pink Floyd i Shark Fuckelin (chyba ich nie lubię )
W gimnazjum był okres zamiłowania do Queen. Potem to się zaczęło rozrastać po innych zespołach jak Smokie, Jethro Tull i tak dalej Te nowe zespoły jakoś mi nie podchodzą.... albo zagrają kaszanę, albo coś dobrego i znikają z rynku.....
ostatnio szwagier mi polecil stara plyte trzech panow:
Spanish Guitar - Flamenco-jazz - PACO de LUCIA, John Mclaughlin, Al di Meola
zarabista sprawa polecam
_________________ Noli me tangere, noli trubare circulos meos!___\\'@®®|0®
[ Dodano: 2005-04-09, 11:26 ]
POP to chyba taki ruski ksiądz ... nie?
zawsze tak mi sie wydawało...
_________________ "And you run and you run to catch up with the sun but it's sinking
Racing around to come up behind you again.
The sun is the same in a relative way but you're older,
Shorter of breath and one day closer to death."
jest dużo bardzo fajnych zespołów: Metallica, Megadeth, Illusion,... nie chce aż mi się tego wzystkiego wymieniać.
Ale preferuje bardziej ciężkie klimaty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum