ogladaliscie film wyznania geishy? a ksiazke ktos czytal? moim zdaniem to bardzo fajna historia chlopca z bardzo bogata wyobraznia - to znaczy ksiazka. filmu jeszcze nie widzialam dlatego czekam na opinie. Co sadzicie o histori goldena? No bo jak dla mnie to troche ma zbyt bujna wyobraznie. nie dziwie sie ze go Miweko pozwala
niestety nie czytałam książki bo nigdzie nie mogę jej znaleźć ale na film się wybieram bo zaintrygowały mnie recenzje... Chyba każda kobieta ba w sobie coś z gejszy...,nieprawdaż?
_________________ Wszystkie napisane posty nie są oświadczeniem ani oficjalnie wypowiedzianymi słowami,
jest to jedynie splot liter w wirtualnej rzeczywistosci i należy to traktować z odpowiednim dystansem
ogladaliscie film wyznania geishy? a ksiazke ktos czytal? moim zdaniem to bardzo fajna historia chlopca z bardzo bogata wyobraznia - to znaczy ksiazka. filmu jeszcze nie widzialam dlatego czekam na opinie. Co sadzicie o histori goldena? No bo jak dla mnie to troche ma zbyt bujna wyobraznie. nie dziwie sie ze go Miweko pozwala
Wyznania gejszy to zupelnie inny film i nawet fajny ale szkoda ze po ang
a film na podstawie ksiazki o jakiej mowisz tez powstal i jest w miare dobry ale niestety nie pamietam tutyłu
_________________ --==Nie ma to jak życie==--
:>
Peace
Już nie pamiętam, kiedy po raz ostatni oglądałem film (anglojęzyczny) z polskimi napisami
NIdoceniles mojej wypowiedzi
mnie chodzilo oto ze film w konwencji japonkiej jest po ang co jest totalna glupota i calkowice psuje nastruj tego filmu, gdyby byl po jap zrobil o wiele lepszy efekt bardzije orientalny bo takto to ogolasz ale jakos trudno sobie ta historie wyobrazic... zenada
_________________ --==Nie ma to jak życie==--
:>
Peace
książki nie czytałam, film widziałam. ładna scenografia i muzyka, ale zakończenie mnie rozbroiło... tkai, "amerykanskie" i lzawe, ciekawi mnie, jakie bylo w oryginale...
nie widziałam tego filmu...podobno piękne zdjęcia i muzyka to jego jedyne zalety..... historia typowo amerykańska......i poprostu nudna.... widziałam kiedyś film dok. o życiu geishy i mnie to wystarczy fabuła WG mnie nie pociąga, a jak ktoś chce luknąc film na ten temat niech włączy tv
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum