Witam, dzień dobry wieczór!
Jestem Michał i pochodzę z Łodzi.
Mam 13 lat(będę miał w sierpniu no )
Właśnie zdałem do Gimn.
Interesuje się grafiką komputerową (patrz sygnatura w opisie mojej roboty)
Mój ulubiony typ gier to : RPG, MMORPG, MMOFPS, FPS .
Moje ulubione gry to : F.E.A.R., HOMM 3(Tylko i wyłącznie 3!) Frets on Fire(nie nie poznałem tej gry tutaj na tym forum ), Enemy Territory, Silkroad Online.
_________________ Because we are master of Haaaaaaaaaaaardcore
Chodziło mi o to, że grasz z innym no xD Mulitplayery. Niekiedy nie wiem co napisać to pisze bzdur a jak dużo ludzi mówi jak masz napisać bzdury-nie pisz nic.
No dobra mój błąd. Wybaczycie? Dziękuje
A te Yorosiki to co ?
_________________ Because we are master of Haaaaaaaaaaaardcore
Wysłany: 2007-07-06, 09:48
Witaj Wojowniku
Mam nadzieję, że zostaniesz przy grafice komputerowej dalej, a od gier odejdziesz. Radzę też się zainteresować OpenSource, bo to przyszłość jest. Z jakich programów graficznych korzystasz w swoich projektach?? I tak na zakończenie - zacznij bawić się ADA, jeżeli chcesz iść na informatykę, na UŁ Sam na niej jestem, razem z Qrczak'iem
_________________ Chwytaj Miecz i Komercyjne Oprogramowanie Siecz.
Wysłany: 2007-07-19, 20:00
Ada, to jeden, wielki, wkurzający ludzi język programowania, wymyślony przez Amerykanów (dlatego jest taki idiotyczny) i przyjętych przez naszych głupich profesorków, aby wyeliminować ze studiów 80% studentów
Tak ogólnie to witam nowych
_________________ Chwytaj Miecz i Komercyjne Oprogramowanie Siecz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum