<paszczak000> zapomnieć
<nicon-> nie jest warta.
<paszczak000> eh
<paszczak000>ano
<nicon-> Twoja laska powinna miec minimum 300 znajomych na naszej-klasie :P
<nicon-> a nie jakies 150 :P
Pati, nie ma kobiety idealnej. Jestem ciekaw, czy jest coś idealnego na tym świecie
W algebrze występuja pojęcia ideałów:
Podpierścień J pierścienia P nazywamy ideałem <=> dla kazdego a nalezącego do J i dla kazdego b nalezącego do P a*b nalezy do J i b*a należy do J
Zatem jest coś na tym świecie idealnego
A tak swoją drogą, to teraz każdą wybranke będę sprawdzał pod względem profilu na naszej klasie, jak <300 to, od razu odpada
Dzięki chłopaki za poradę
Podpierścień J pierścienia P nazywamy ideałem <=> dla kazdego a nalezącego do J i dla kazdego b nalezącego do P a*b nalezy do J i b*a należy do J
jednak to tylko teoria. nie stworzysz tego okręgu w rzeczywistości.
a tak chciałam zaznaczyć, że w teorii to jest nawet idealna kobieta, idealny mężczyzna, itp.
jednak to tylko teoria. nie stworzysz tego okręgu w rzeczywistości.
a tak chciałam zaznaczyć, że w teorii to jest nawet idealna kobieta, idealny mężczyzna, itp.
Hmm, Ja ostatnio udowodniłem... iż love nie ma... i to matemaczynie na zbiorach..
jka znow sie tak nawale i bedie net pod ręką to napiszę
_________________ --==Nie ma to jak życie==--
:>
Peace
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum