Znalazłem już kilka skrzynek geocache (na przykład tą http://www.geocaching.com...37-e93ba888dd24 ) ale w końcu przyszedł czas na ukrycie własnego skarbu. Chciałbym jednak udostępnić opis również w języku angielskim, i tu mam problem... Moja znajomość angielskiego jest jednokierunkowa (umiem tylko czytać) i prosiłbym kogoś o napisanie po angielsku kilku zdań.
Cały tekst zamieszczam poniżej:
Kod:
Paczka została zakopana w lesie w okolicach wsi Wisniowa Gora (gmina Andrespol).
Na miejscu znajduje sie karmnik dla zwierzyny lesnej.
W odleglosci ok. 8 metrow na poludniowy-wschod od karmnika jest male zaglebienie terenu o srednicy ok 2 metrow.
Pojemnik jest zakopany na glebokosci 10-15 cm w samym srodku tego zaglebienia.
Jest to typowy pojemnik przeznaczony do przechowywania zywnosci.
Dodatkowo zostal wlozony w mocny worek foliowy po proszku do prania.
Zawartosc to rozne drobiazgi dla doroslych i dla dzieci.
Proszę o przetłumaczenie tego tekstu uwzględniając, że "pojemnik", "paczka", "skarb", "skrzynka" itp = "geocache container" lub po prostu "container" albo "geocache".
Czy jest ktoś chętny? Tłumaczenie nie musi być dosłowne. Dopuszczam pewną dowolność, o ile ułatwi to zadanie tłumaczowi.
Karmnik dla sarenek to pewnie będzie "feeder" ale głowy za to nie dam.
The geocache is hidden in forrest near Wisniowa Gora town. There is a deer feeder and about 8 meters further in south-east is two-meters diameter hollow. The geocache container is 10-15 centimeters underground in the middle of the hollow. This is a washing powder bag. In the bag is hidden a typical small food box. Geocache are stuff for adults and children.
To tak bardzo na szybko Jak ktoś widzi błąd to nech poprawia bo ja jestem po dwóch nie do końca przespanych dobach więc mogę się mylić
_________________ "... Out of the silent planet We are...."
"Of all the things I`ve lost I miss my mind the most"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum