Pomogła: 10 razy Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2004 Posty: 1282 Skąd: Zduńska Wola/Łódź
Wysłany: 2006-01-29, 22:17 Prosze o szybka odpowiedz ;]
Ja, jako ja, chociaz uzyskalam odpowiedz juz od 6 osob- musze sie upewnic.
Zalozmy, ze ja mieszkam u swojej babci, pewien czas, nie jestem tam zameldowana. Ktos wysyla do mnie list, na adres tej wlasnie babci, ale moje nazwisko (babcia ma inne nazwisko niz ja ) Czy on dojdzie?
jeśli nie będzie polecony;-) to luz. Listonosz patrzy na adres chyba że nie zna takiego to dopiero na nazwisko;-) żyjemy w Polsce dziewczyno!
_________________ Wszystkie napisane posty nie są oświadczeniem ani oficjalnie wypowiedzianymi słowami,
jest to jedynie splot liter w wirtualnej rzeczywistosci i należy to traktować z odpowiednim dystansem
Dojdzie kazdy list na odres nawet jak zadresuje moj kochany kroliczek czy tez "ty glupcze" co do poleconego to jest dawana taka karteczka do niego i jesli na nie jest wszystko ok napisalne to to co jest na kopercie raczej nie powinno wplynac na dostarczenie, ale na odbior mogloby ale marne szanse bo pan L ma liste i tam ma wpisane to z karteczki
_________________ --==Nie ma to jak życie==--
:>
Peace
Dojdzie, tak jak pisali wszyscy przede mną.
Ważny jest adres a nie nazwisko, chyba że za potwierdzeniem dostarczenia do konkretnej osoby (nie wiem, jak to się fachowo nazywa).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum