Witam Namazałem ( i trochę już nakodziłem) coś takiego jak w załączniku i prosił bym o ocenę tylko szczerą
Z tego co sam zauważyłem zmienić muszę:
odległość treści od nawigacji, i trochę odległość obrazka od treści i ramki
oczywiście zdjęcia aut się chyba zmienią (na pewno to obok tekstu - jak tylko będę miał chwile, żeby zrobić zdjęcia )
jeśli coś przeoczyłem to proszę o napisanie
pamiętaj, że strona ma się nie tylko dobrze wyświetlać na FF ale także innych przeglądarkach ...
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
nie wiem ale ta ramka wokół obrazka mi nie pasuje im dłużej patrze na ten screen... zobacz jak będzie bez ramki i daj jakieś nowe screeny strony... a i zrób to wyjustowanie... margines lewy i prawy ustaw na jakieś 10px... zastanawiam sie czy by nie fajnie by wyglądało tło pod tekstem np. biel złamana kolorem z obramówki strony... nie wiem pomyśl nad tym albo zobacz jak to będzie wyglądać...
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
dodaje screena po małych zmianach (m.in działająca nawigacja, przesunięcie obrazka). Resztę zmian podanych na forum zrobię jutro po powrocie i wyspaniu się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum