Już 20 czerwca, nakładem wydawnictwa Studio JG, do sprzedaży trafi 60-stronicowy doujin "Yondaime Gaiden", autorstwa Kunoichi. Pozycja ta z całą pewnością zainteresuje wszystkich fanów mangi "Naruto", gdyż YG to nie tylko ciekawa fabuła, lecz również wspaniała kreska, która może się równać z kreską samego Kishimoto. Zeszyt będzie kosztował 9,90zł, zaś zamówienia można już składać w internetowym sklepiku wydawnictwa.
"Yondaime Gaiden"
Podobno los lubi "igrać z ludźmi i bawić się nimi jak marionetkami" -- niektórzy potrafią spędzić całe życie roztrząsając temu podobne zagadnienia, jednak świeżo wybrany Czwarty Hokage Konohy ma na głowie ważniejsze problemy niż filozoficzne rozważania. Rutynę codziennego dnia przerywa mu niepokojąca informacja z rubieży Kraju Ognia. Podczas gdy grupka shinobi bada sytuację, w wiosce pojawia się długo oczekiwany przybysz...
Od siebei dodam ze kunoichi (przezniektorych zwana takze L lub Marta ) jak niektorzy wiedza jest lodzianka (a jak nieliczniwiedza takze moja bliska przyajciolka) wiec z peirwszej reki wiem jak wygladaly prace nad doujinem, i mimo ze sam nie przepadam za Naruto wiem ze oplaca sie kupic YG, zreszta sam juz zamowilem.
Tych ktorzy chca sie zapoznac z pracami kunoichi zapraszam na jej da
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum